Varumärken – SignSupply Sport

Varumärken

 

SZIOLS SPORTGLASSES

Detta tyska varumärke startade inom företaget Optic Fashion 1999 i München. Det var från början en verksamhet som endast vände sig mot optiker, fashionbågar med linser för receptslipning. Den optiska erfarenheten och kunskapen har visat sig göra stor skillnad, förståelse för hur sportglasögon skall designas. Fokus låg framförallt på lösningar till de som var glasögonbärare under den första tiden.
2002 introducerar de sin första riktiga sportglasögonserie, det var på den tyska marknaden som sportglasögon till barn lanserades och då främst inom skolidrott, Indoor föddes.
Sziols utvecklas nu snabbt och försäljning inleds i Schweiz, Österrike och Grekland.2004 introduceras det revolutionerande sportglasögonsystemet X-Kross, designat av dagens ägare Beate Gabelt. Idén var att erbjuda riktiga sköna och funktionella sportglasögon, till den växande och kravställande gruppen atleter och motionärer. Idag kan du välja på över 50 olika linser, fördelade i olika sportkategorier till en och samma båge.
Vi säljer X-Kross, Indoor och X-Goggle.
Svensk säljstart augusti 2004.

sziols1
FLIPBELT

Level Terrain heter ett amerikanskt företaget som står bakom produkten och varumärket FlipBelt, de har sin verksamhet i Bloomfield, Colorado.
Entreprenören, designern och löparen Mia Do saknade ett sätt att förvara måste-ha-med-prylarna, utan att de störde. Lösningen blev FlipBelt, en tubkonstruktion av elastisk tyg som placeras  på höften. Den smarta designen gör så att prylarna stannar kvar, utan att studsa, glida eller skava och samtidigt är det bältet snyggt och moderiktigt.
Lanseringen började redan 2010 men det tog fart först under 2013 och nu slås försäljningsrekord hela tiden.
Med patent på både produktdesign och varumärke säljs nu FlipBelt över hela världen, och rosas av användarna som nu hittat ett förvaringsbälte som fungerar.
Löparbälte, träningsbälte eller gymbälte, det fungerar till det mesta. Förvara pengar och pass på resan eller medicinsk utrustning för ex diabetiker.
FlipBelt har satt en ny och egen standard på förvaring.

Svensk säljstart juli 2014.

MIIEGO

Svensk säljstart augusti 2016.

DRYROBE

Svensk säljstart april 2017

ZEN PRODUCTS

Svensk säljstart september 2017

Comments are closed.

  • Youtube
  • Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Copyright © 2015 SignSupply Sport.
Generatorgatan 7 | 195 60 Arlandastad | 08-594 400 80
SignSupply Sport