Varumärken – SignSupply Sport

Varumärken

       Våra varumärken som vi marknadsför och säljer i Sverige. 

MIIEGO 
SZIOLS SPORTGLASSES
Detta tyska varumärke startade inom företaget Optic Fashion 1999 i München. Det var från början en verksamhet som endast vände sig mot optiker, fashionbågar med linser för receptslipning. Denna optiska erfarenhet och kunskap har visat sig göra stor skillnad, förståelsen för hur sportglasögon skall designas. Fokus låg framförallt på lösningar till de som var glasögonbärare under den första tiden.2002 introducerar de sin första riktiga sportglasögonserie, det var på den tyska marknaden som sportglasögon till barn lanserades och då främst inom skolidrott, Indoor föddes.
Sziols utvecklas nu snabbt och försäljning inleds i Schweiz, Österrike och Grekland.2004 introduceras det revolutionerande sportglasögonsystemet X-Kross, designat av dagens ägare Beate Gabelt. Idén var att erbjuda riktiga sköna och funktionella sportglasögon, till den växande och kravställande gruppen atleter och motionärer. Idag kan du välja mellan 49 olika linser, fördelade i olika sportkategorier till en och samma båge. Med alla färgalternativ och funktionslinser erbjuder X-kross Ett samarbete med Salomon 2009 tog Sziols ordentligt in i sportvärlden.
X-Kross är Sziols huvudprodukt idag.
Efter påtryckningar från optiker och befintliga kunder har Sziols tagit fram goggles under namnet X-Goggles under 2015.Vi säljer X-Kross, Indoor och X-Goggle.
Säljstart i Sverige augusti 2004.
sziols1
FLIPBELT
Level Terrain heter ett amerikanskt företaget som står bakom produkten och varumärket FlipBelt, de har sin verksamhet i Bloomfield, Colorado.Entreprenören, designern och löparen Mia Do saknade ett sätt att förvara måste-ha-med-prylarna, utan att de störde. Lösningen blev FlipBelt, en tubkonstruktion av elastisk tyg som placeras  på höften. Den smarta designen gör så att prylarna stannar kvar, utan att studsa, glida eller skava och samtidigt är det bältet snyggt och moderiktigt.Lanseringen började redan 2010 men det tog fart först under 2013 och nu slås försäljningsrekord hela tiden.
Med patent på både produktdesign och varumärke säljs nu FlipBelt över hela världen, och rosas av användarna som nu hittat ett förvaringsbälte som fungerar.Löparbälte, träningsbälte eller gymbälte, det fungerar till det mesta. Förvara pengar och pass på resan eller medicinsk utrustning för ex diabetiker.
FlipBelt har satt en ny och egen standard på förvaring.Säljstart i Sverige juli 2014.
flipbelt1
PRO-TEC ATHLETICS
Pro-Tec Athletics bildades januari 1991 i Los Angeles, Kalifornien och de började då med en produkt, Pro-Tec Knee patellar tendon band, produkten har numer kopierats av många.
Ägaren och den före detta professionella volleybollspelaren Jeff Rodgers, började först att sälja till volleybollmarknaden.
När företaget växte och produktutbudet ökade nådde de ut till nya marknader. Löpning blev nästa område och Pro-Tec investerade tidigt för att tillverka specialstöd till skador. Pro-Tec Athletics verkar idag från Redmond och erbjuder nu över 60 produkter, allt från högeffektiva ortopediska stöd till banbrytande innovationer inom hot & cold och massage. Pro-Tec Athletics anses erbjuda mer än bara en “produkt på hyllan.” De ger också information om flera typer av skador och hur de kan rehabiliteras med sina produkter. Detta med skadeguider som erbjuder symtomidentifiering, behandlingar, förebyggande åtgärder och stretching. Dessa guider (på engelska) följer med de flesta produkterna.
2014 introducerades flera innovativa produkter från Pro-Tec Athletics, Stretch Band, Soft Splint och Calf Stretcher. Samtidigt har de fortsatt att förbättra befintliga produkter och under 2015 lanserades deras 3D-serie, bättre passform och funktion på utvalda core-produkter.Vi tycker Pro-Tec Athletics har det bredaste utbudet av kvalitetsprodukter som passar vår kundgrupp. Ingen annan erbjuder sammanlagt fler olika ortoser och massageprodukter till konkurrenskraftiga priser.Säljstart i Sverige juli 2015.
Just nu utvärderar vi dessa produkter.
protec1
RACE BIBUP
Detta är ett litet italienskt företag som verkar från Cadelbosco i norra delen av landet. Det har varit igång sedan 2002.
Det unika med deras produktion är att den utförs lokalt och mestadels för hand.
Huvudprodukten är nummerlappsmganeterna, Race BibUp Magnets. En kul och smart lösning för att slippa hål i funktionströjan. Dessa har magneter som inte rostar och är tillräckligt starka för att lösa uppgiften. Finns i ett flertal olika populära färger och nationsflaggor.
Vi säljer även deras Race BibUp belt som är nummerhållare främst till triathleter och triallöpare, dvs där nummerlapp på höften tillåts.Säljstart i Sverige april 2015.
racebibup1

Comments are closed.

  • Youtube
  • Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Copyright © 2015 SignSupply Sport.
Generatorgatan 7 | 195 60 Arlandastad | 08-594 400 80
SignSupply Sport